logo
RNTV Live

Patru puşti prahoveni “au încins mintea” unui medic şi apoi l-au şantajat. Vezi cum au procedat

Patru puşti prahoveni “au încins mintea” unui medic şi apoi l-au şantajat. Vezi cum au procedat
Mihai Constantinescu

Patru puşti prahoveni “au încins mintea” unui medic şi apoi l-au şantajat.

Nu este o scenă dintr-un film de acţiune ci întâmplarea prin care a trecut un medic de la Institutul Parhon care a picat în capcana a patru puşti din Prahova. Aceştia s-au dat drept o frumoasă tânără dispusă la aventuri cu bărbaţi necunoscuţi.

Pentru ca planul să dea roade, acei patru  au creat un cont fals pe internet folosind fotografiile unei tinere senzuale. În  scurt timp contul a reuşit să strângă peste 200 de prieteni, printre care şi medicul, singurul care ar fi plătit pentru conversaţiile spumoase.

Pentru a putea scoate bani de la el, cei patru au jucat ulterior rolul părinţilor fetei care l-au anunţat că tânăra nu era doar frumoasă ci şi minoră. Pentru a nu-i fi pătată reputaţia de medic, bărbatul a fost şantajat. Potrivit observator tv, acesta ar fi plătit 50.000 de lei, în tranșe de câteva sute de lei.  Se pare că banii au fost cheltuiţi  de cei patru pe  lăutari.

Tinerii, coordonați de un prahovean în vârstă de 24 de ani, au fost reținuți miercuri, după ce au fost săltați de acasă de polițiști. Ei și-au petrecut noaptea după gratii, iar joi vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

sursa actualitateaprahoveana.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor