Iarna nu va lua prin surprindere administraţia ploieşteană. Mai multe utilaje profesionale şi stocuri importante de material antiderapant, pregătite

Iarna nu va lua prin surprindere administraţia ploieşteană. Reprezentanţii primăriei susţin că municipalitatea este pregătită să intervină pentru combaterea poleiului şi deszăpezirea arterelor de circulație din oraș.

Având în vedere prognoza meteorologică pentru perioada următoare, la nivelul administraţiei ploieştene s-a stabilit un plan de acţiune şi s-au luat măsuri  în vederea asigurării acestor activităţi, prin aprovizionarea din timp cu stocurile de materiale antiderapante necesare.

cel mai verde complex reziential

În prezent, 16 utilaje profesionale sunt gata să intervină eficient pentru activitatea de deszăpezire. De asemenea, în stocurile de materiale antiderapante sunt incluse 100 tone amestec sare cu nisip, 150 tone sare, 300 tone nisip şi 20 tone inhibitor de coroziune.

La nivelul municipiului Ploieşti se vor asigura servicii de înlăturare a poleiului şi de îndepărtare mecanizată sau manuală a zăpezii.

Suntem pregătiţi pentru debutul sezonului rece. Am stabilit ca activitatea de deszăpezire să se desfăşoare în funcţie de importanţa străzilor, prioritare fiind arterele principale de circulaţie, podurile, rutele operatorului de transport public local, instituţiile publice sau zonele de intrare spre spitale. Vom acţiona, în timp util, pentru a asigura ploieștenilor un acces optim pe căile publice, prin activitățile preventive specifice pe care le voi dispune în vederea combaterii  formării poleiului şi depunerii unui strat gros de zăpadă pe străzile din oraş ” a declarat, în acest context, primarul Andrei Volosevici.

Vezi şi https://republikanews.ro/s-a-declarat-razboi…/

Vezi şi https://republikanews.ro/programul-de-curatenie-generala…/

Vezi şi https://republikanews.ro/accident-rutier-deosebit-de-grav/

Vezi şi https://republikanews.ro/amenda-uriasa-pentru-o-sala-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here