Echipele de control au rămas mască. Mai multe familii din Ploieşti, racordate ilegal la rețea de electricitate prin subteran

În Ploieşti se fură curent electric

Echipele de control au rămas mască. Mai multe familii din Ploieşti, racordate ilegal la rețea de electricitate prin subteran.

S-a dovedit acest lucru încă o dată. În Ploieşti se fură curent.

Ieri, o echipă mixtă formată din jandarmi şi lucrători Electrica au oganizat o acţiune în aceste sens în mai multe zone fierbinţi din Ploieşti. Au fost controlate familiile din Radu de la Afumati, Bereasca si Mimiu.

Cu aceasta ocazie au fost descoperiti numiţii Ș.C. de 65 de ani, M.C.de 70 de ani din cartier Mimiu, D.V. de 67 de ani din Bereasca şi G. V. A de 61 de ani si G.C. de 55 de ani din Radu de la Afumaţi care erau racordaţi ilegal. Pe numele  lor au fost întocmite procese verbale de sesizare a organelor de urmărire penala sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “Furt”, respectiv “Executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

Pe timpul controlului,în cartierul Mimiu, a fost depistat un cablu subteran in lungime de aproximativ 80 de metri, racordat clandestin la reţeaua de energie electrică. Cu ajutorul lui se sustragea energie electrică de către ocupanţii a două imobile.

Pentru prevenirea oricaror eventuale evenimente negative,  s-a luat măsura debranşării imobilelor respective de la reţea.

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

1 COMENTARIU

  1. Si pe ELECTRICA cine ii controleaza ca prin diferite mijloace ne fura banii legal prin facturile de curent fara ca noi sa intelegem ce scriu ei pe facturile noastre / Cine ia pus sa investeasca in firmerle private asa zise certificate verzi si pe urma sa nui le bage pe gat noua in facturi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here