logo
RNTV Live

Furt de gaze naturale în Prahova! 12 imobile controlate de către oamenii legii!

racordare la gaze naturale cu fonduri UE
Theo Tănăsescu

Furt de gaze naturale în Prahova! 12 imobile controlate de către oamenii legii!

Ieri, polițiștii Secției de poliție rurală Florești au efectuat o acțiune, pe raza de competență, privind prevenirea și combaterea fenomenului de furt de gaze naturale din rețeaua publică de alimentare.

În cazul acțiunii au fost verificate 12 imobile de pe raza comunei Filipeștii de Târg.

În urma activităților desfășurate în colaborare cu reprezentanți S.C. Distrigaz Sud Rețele au fost constatate 2 infracțiuni de furt de gaze. Concret, proprietarii au modificat poziția standard a plăcilor contor montate la imobilele în cauză, respectiv din poziția verticală le-au poziționat orizontal, astfel că plăcile contor nu au mai înregistrat consumul de gaze naturale.

În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale, conform Legii nr.123 din 2012, privind energia electrică și a gazelor naturale. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor