logo
RNTV Live

Furt de energie electrică în Prahova

furt curent electric 1
Mihai Constantinescu

Furt de energie electrică în Prahova. Ieri, acționând în baza unei acțiuni tematice,  polițiștii orașului Breaza, au constatat faptul că,  la 2 imobile din oraș există racord la rețeaua de distribuire a energiei electrice printr-un branșament clasic cu cablu, fără a fi instalat aparatul de măsură tip contor.

Din verificări a reieșit faptul că, abonamentul aferent uneia din proprietăți a fost reziliat pentru neplata facturilor, contorul fiind ridicat de către reprentanții societății de furnizare a energiei electrice în luna februarie a.c., ulterior fiind debranșat de la rețeaua de furnizare.

În cazul celei de-a doua proprietăți a fost identificat un bărbat în vărstă de 53 de ani, având o construcție cu destinația de spațiu comercial, în interiorul căreia era realizată instalația electrică, existând racord la rețeaua de distribuire a energiei electrice printr-un branșament clasic cu cablu, dar nu exista montat aparatul de măsură tip contor.

La ambele imobile s-a constatat faptul că energia consumată nu era contorizată și facturată.

În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-zona-bereasca-foto/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor