logo
RNTV Live

Fundaţia Ţiriac va organiza un nou turneu WTA

Ion_Tiriac
Theo Tănăsescu

În perioada 10-18 septembrie Bucureştiul va avea din nou un turneu de tenis de nivelul WTA, care va fi organizat de Fundaţia Ţiriac, la Centrul Naţional de Tenis.

”Organizarea acestui turneu reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra Bucureştiul pe harta internaţională a turneelor de tenis. Scopul Fundaţiei Ţiriac este de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor, iar organizarea acestei competiţii vine să completeze misiunea Fundaţiei. Iată că după o pauză de trei ani, iniţiativa Fundaţiei Ţiriac face ca Bucureştiul să fie, din nou, gazda unei dispute sportive de talie mondială în sportul alb. Cu siguranţă voi face tot posibilul ca acest turneu să aibă continuitate, pentru că oferă bază şi încredere tenisului românesc”, a declarat Ion Ţiriac.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Tenis: Bucureştiul va avea din nou un turneu WTA, organizat de Fundaţia Ţiriac | AGERPRES • Actualizează lumea.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor