Funcții de conducere cu dedicație la SGU

cautam-reporteri-republikanews

Seful Serviciului Auto de la SGU, eliminat din concurs pentru a face loc altcuiva

Fostul Șef la Serviciului auto din cadrul SGU a fost eliminat din motive….mai puțin obiective. Explicația a venit însă la finalul concursului. Câștigătorul funcției a fost Nicolae Zidaru cel care a fost angajat de către Ovidiu Negulescu, tot pe o funcție de conducere în luna octombrie anul trecut. După ce presa a sesizat că acesta este angajat fără prevedere bugetara, Nicolae Zidaru și-a dat demisia probabil în urma vreunei promisiuni a postului tocmai câștigat.

Detalii aici:

just insolv sprl

https://republikanews.ro/directorul-sgu-bagat-o-pe-maneca-asta-este-ultima-vezi-ce-facut-negulescu/

Amănuntele care dau de înțeles

De ce a fost respins dosarul fostului Sef Sericiu, Stefan Trican?

  1. Posedă Atestat Manager de Transport de Marfă nu și de Persoane;

2. A depus Aviz Psihologic și Aviz medical ( obligatorii pentru pentru domeniul Transporturi), eliberate de Centre medicale specializate pe siguranta circulatiei, în timp ce SGU se mulțumea cu adeverință de la medicul de familie;

Întrebări fără răspuns

Pentru ce a fost nevoie de Atestat Manager de Transport de Persoane, în condițiile în care SGU are licență de transport în cont propriu nu de transport mărfuri și persoane contra cost? Activitatea de transport de la SGU este secundară, de transport marfa respectiv transport persoane pentru deplasarea angajaților societății  la punctul de lucru.

Citește și:

Decizie importantă la vârful SGU Ploiești! Ce a hotărât azi Consiliul de Administrație

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here