logo
RNTV Live

Frigul și lipsa apei calde din Ploiești de nesuportat. Petitie pentru demiterea directorului economic al primariei Ploiesti, Nicoleta Craciunoiu

nicoleta craciunoiu
Mihai Constantinescu

Frigul și lipsa apei calde din Ploiești de nesuportat. Petitie pentru demiterea directorului economic al primariei Ploiesti, Nicoleta Craciunoiu.

De la 1 august, ploieștenii au rămsa fără apă caldă. Cum toamna și-a intrat în drepturi de zile bune, temperaturile ajumg, cel puțin pe timpul nopții, la valori ce se apropie de pragul de îngheț. Oamenii tremura de frig în case.

Este motivul pentru care intransigent.ro inițiază un demers împotriva directorului economic al primariei Ploiesti, Nicoleta Craciunoiu. Aceasta este considerată vinovată direct pentru situația halucinantă din Ploiești.

In week endu-ul ce tocmai s-a terminat, situația ar fi trebui să se termine și oamenii să aibă apă caldă și căldură. Dar, sub pretextul ca nu este de acord cu fundamentarea juridica, a dat aviz nefavorabil proiectului de HCL prin care Consiliul Local ar fi acordat un avans de 5 milioane de lei din ajutorul de stat permis, pentru ca SC Termo Ploiesti SRL sa achizioneze 16.000 MW de gaze pentru a se face proba si sa se dea drumul apoi la apa calda si caldura in Ploiesti. Dar acest lucru nu s-a intamplat pentru că directorul economic al primariei Ploiesti, Nicoleta Craciunoiu a cerut audienta la Consiliul Concurente de unde să fie primit aviz favorabil pentru ca banii necesari de gaze sa ajunga la SC Termo Ploiesti SRL

Astfel, intransigent.ro inițiază campania de strangere de semnaturi pentru cei care vor demiterea celei care se opune binelui cetățenilor.

DETALII AICI

Vă reamintim că directorul economic a fost implicat și in trecut în scandaluri si evenimente neplacute petrecute în Ploiești. Este coiderată ca fiind direct implicată în distrugerea sportului ploieștean, dar și de diferite abuzuri în serviciu.

VEZI AICI și AICI

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor