Aşa arată VOINŢA! Drumul unei copile de la centrul de plasament la universitatea Sorbona din Paris

Voinţa are chipul lor, a Elizei şi a celor doi părinţi adoptivi ai copilei, care au văzut în ea un OM care poate mai mult decât să accepte destinul crud oferit de mama biologică.

La vârsta de 8 ani, Eliza,a fost luată din centrul de plasamnet unde trăia, de către familia Vătavu. Era în clasa a doua, iar gândurile nu prea îi stăteau la școală. Însă lucrurile s-au schimbat la scurt timp. Părinţii adoptivi au reuşit, cu multă răbdare, să-i insufle dragostea pentru şcoală. În câţiva ani a devenit premiantă.

„În dezvoltarea mea personală au contribuit mai mult decât 100%. Nu cred că aş fi ajuns aici fără ei, fără suportul lor, fără eforturile lor, fără tot ce au făcut ei pentru mine. Nu sunt cuvinte pentru a-i descrie, pentru că sunt oameni cât 10 la un loc”, spune Eliza Claudia Chiriac.

Părinţii ei au crezut atăt de mult în ea şi au sprijinit-o atăt de mult încât acum este studentă în ultimul an la limbi străine la celebra Universitate Sorbona din Paris. A reușit să se și angajeze la una dintre cele mai mari bănci din Franța.

„Sunt mândră de ea pentru că este un copil deosebit. Ea face parte din familia noastră şi va face parte toată viaţa din familia noastră. Ea are deja un viitor asigurat. Nu ne este teamă că îi este frică de ziua de mâine”, a spus Eugenia Vătavu, mama Elizei.

Pe lângă Eliza, cei doi soţi le-au dat o şansă altor şase copiii din plasament. Familia trăieşte în Iaşi

sursa digi24

sursa foto great news

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/ Bursa de valori educaționale/ Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiesti, Liceul...

Doua unitati de invatamant cu traditie din Prahova si-au prezentat oferta educationala in cadrul emisiunii time alert.  Este vorba despre Colegiul Economic Virgil Madgearu...