logo
RNTV Live

„Frigiderul comunitar” din Câmpina ajută 350 de familii nevoiașe!

62335213
Ștefan Petre

O asociație civică din Câmpina invită pe oricine dorește să facă un bine să alimenteze așa-numitul „frigider comunitar” și îndeamnă persoanele nevoiașe să își procure alimente: „Luați ceea ce aveți nevoie!”.

Inițiativa intrată în atenția Televiziunii Române este coordonată de Vlad Sălăgean, care spune că acțiunile de donație sunt destinate oamenilor cu un venit de maximum 1012 lei pe membru al familiei. Mai mulți antreprenori, dar și oameni simpli donează toate tipurile de produse către persoanele care au nevoie, iar acestea sunt verificate prin documente, pentru a evita înșelătoriile.

Peste 350 de familii sunt înscrise în proiect și beneficiază acum de frigiderul comunitar. Ideea aparține unei asociații care a obținut fonduri europene de opt milioane de lei, bani cu care îi sprijină pe cei mai puțin norocoși, notează Știrile Pro TV. Conform publicației Telegrama, Asociația COMMUNITY LED-LOCAL DEVELOPMENT CÂMPINA a înființat „frigiderul comunitar” în municipiu, în cadrul programului CADESS.

Frigiderul este amplasat la sediul GAL – Strada Ana Ipătescu, numărul 7. De reținut faptul că următoarele produse nu sunt permise: ouă, carne sau pește crud.

Ioana Puiu, donator: „Ne bucurăm, că de unde dai, Dumnezeu clar îți dă”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor