logo
RNTV Live

Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de Petru Mircea. Vezi motivul!

madalina manole
Mihai Constantinescu

Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de Petru Mircea.

Marian Manole, fratele regretatei artiste, spune ca este dat în judecată de către Petru Mircea. Acesta din urmă i-a interzis fratelui să mai folosească numele Mădălinei Manole pentru că este marcă înregistrată de către Petru Mircea. Astfel, mai spune Marian Manole, va vinde din lucrurile artistei ca să aibă bani de avocat.

“Dragi fani ai MADALINEI, începând de azi,de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele!Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare,sunt:1).Postez poze cu ,casa lui.2).Postez poze cu, copilul lui.3).POSTEZ POZE CU SOTIA LUI,MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA,sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Magduta îi spunea părinții mei!El îi spunea Magda! Normal !Fanii, Mădălina!Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi apartin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui!Eu am trecut peste el. Mi se rupe de dânsul!Este sora mea și nici o lege din tara asta nu mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!El vrea să mi bage pumnul în gura ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la MOARTEA ei se vorbește despre Ea!Ce să fuk?Voi incepe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume,bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport,filme,orice!N ar fi rău! Mă pregătesc de procese!Cu dânsul!N am bani de avocați!O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD uri,fotografii,un tablou mare, câteva mici,dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță! Trebuie să infrunt “balaurul”, a scris pe Facebook Marian Manole.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/seara-cu-folk-la-conac/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/christian-ciocan/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/cea-mai-mare-crescatorie-de-fazani-din-romania/

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor