logo
RNTV Live

Franța va asigura doar jumătate din zborurile prevăzute-vezi motivul anulării celorlalte zboruri

greva-aeroporturi-franta
Marin Ana

MAE a emis o atenționare de călătorie pentru toți românii care vor să plece în Franța, din cauza grevei care va dura 2 zile. Sindicatul controlorilor de trafic aerian din Franța a anunțat grevă pentru vineri și sâmbătă. Greva va genera blocaje, urmând să se asigure doar jumătate din zborurile prevăzute.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Franța că sindicatul național al controlorilor de trafic aerian a anunțat intrarea în grevă pentru intervalul 16 septembrie, ora 6.00 – 17 septembrie, ora 6.00.

În perioada menționată, traficul aerian va fi perturbat atât în Franța metropolitană, cât și în teritoriile de peste mări, avându-se în vedere asigurarea a doar jumătate din zborurile prevăzute.

Pentru a urmări eventualele modificări apărute în orarul de zbor și pentru a verifica informațiile oferite de operatorii și companiile aeriene prin intermediul cărora au planificate călătoriile, cetățenii români sunt rugați să consulte site-ul aeroporturilor din Paris: https://www.parisaeroport.fr/passagers/les-vols sau ale aeroporturilor din localitatea de destinație/plecare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să plece în Franța: Grevă de 2 zile în aeroporturi (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor