FOTO&VIDEO|Start la distracție! A început festivalul ”Sinaia Forever”

WhatsApp Image 2022-09-09 at 18.24.39
Dumitrescu Vlad

În perioada 09 -11 septembrie se va desfășura cea de-a XXVII-a ediție a Festivalului Sinaia Forever. Startul distracției  va fi dat la vineri la ora 18.00, o dată cu grandioasa Paradă de Deschidere a Festivalui Sinaia Forever,  “I Am Sinaia”,  în care își vor găsi locul toți participanții, invitații și spectatorii.

Toți împreună vom simți fiorul treceri prin cele 3 porți alegorice, traversând centrului orașului și parcurgând cele trei zone care reprezintă tema Festivalului.     

După ce anul trecut, din cauza restricțiilor ne-am desfășurat toate activitățile pe mai multe scene mai mici, pe lângă acestea, vom reveni pe scena mare din  centrul Parcului Dimitrie Ghica. Vedetele momentului vor concerta seară de seară, până când impresionantele focuri de artficii ne vor face să visăm și să ne punem o dorință pentru viitor.

Așa cum este deja intrat în tradiție B-dul Carol I va deveni pietonal.  Vor exista 3 zone care se vor îmbina armonios și care reprezintă Trecutul (Ieri), Prezentul (Azi) și Viitorul (Mâine). Pe scenele vor urca  21 de artiști și vor fi 28 de concerte.

Vă invităm să participați și să descoperiți un nou Festival Sinaia Forever 2022!

Ce a însemnat Sinaia Forever până acum? 

Am trecut prin toate emoțiile posibile și ne-am distrat mereu de minune. Am fost “Retro(2004)” timp de 3 zile la debutul Festivalului Sinaia Forever, iar apoi am “Intrat în Poveste (2007)”. Știam că dacă suntem îmbrăcați  “La 4 Ace (2011) “  este de “Bon Ton (2014)”  pentru că de fiecare dată “Clasic is Forever Good (2017)”. Am avut “Inspirație (2016)” cât pentru “4 Anotimpuri-Sinaia 365 (2015)” și viziune pentru proiecte precum “Cartier-Via Sinaia (2013)”.  “Galaxia Tinereții (2006)” a adus mulțumiri “În numele muntelui (2008)” pentru că aveam nevoie de “Cultură în natură (2009)” și  “Lecții de ski (2010)”.Distracția a fost cuvantul pe ordinea de zi la “Casino (2012)” și “Carnaval (2021)”. Așadar  am construit un “Turn Babel” 2005, care ne-a apropiat și ne-a făcut să vibrăm la unison. Să nu uităm că suntem “100% România (2018)” – “UN oras – O Comunitate (2019)”, încă de la prima ediție( din2004), suntem “Sinaia Forever”. 

Date tehnice:

Traficul restricționat: Atât localnicii cât și  turiștii, trebuie să știe că în timpul evenimentului accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu B-dul Ferdinand, dar și pe str. Octavian Goga, de miercuri 07 sept. ora 08.00 până duminică 11 sept. ora 22.00. (Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate)

De asemenea trebuie evitate zonele unde vor fi amplasate materialele pirotehnice  pentru artificii, zone care vor fi împrejmuite și semnalizate corespunzător

În timpul paradei care se va desfășura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.00, coloana oficiala va fi însoțită de efective de jandarmi, poliția stațiunii și cea locală, organizatori, iar spectatorii sunt sfătuiți să respecte indicațiile acestora.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor