logo
RNTV Live

FOTO/Viceprimarul Ganea ia atitudine! Gata cu gunoaiele aruncate pe albia pârâului Dâmbu. Vezi ce pățesc cei care mai fac asta

Exclusiv/ Ganea reacţionează şi îl trimite pe Crângaşu în comisia de disciplină
Oana Stoica

Gata cu gunoiul aruncat pe albia pârâului Dâmbu!

Viceprimarul Cristian Ganea a luat astăzi atitudine după ce a trecut prin zona pârâului Dâmbu, la ieșirea din Ploiești spre Bucov.

Dâmbu arată mai degrabă a groapă de gunoi, decât a pârâu.

De vină sunt ploieștenii care în loc să folosească tomberonul, depozitează toată mizeria direct pe domeniul public.

Nu doar lipsa de civilizație este cauza aparițiilor munților de gunoaie din zonă, ci și faptul că mulți dintre ploieștenii care locuiesc în apropiere, nu au contracte de salubritate cu Rosal.

Ganea vrea curățenie pe Dâmbu și amenzi pentru cei care aruncă gunoiul acolo!

Viceprimarul Cristian Ganea i-a chemat de urgență pe reprezentanții RASP, Rosal, pe cei ai Poliției Locale și ai Serviciului de Evidența Populației.

Le-a cerut tuturor să aplice cât mai urgent legea.

Respectiv, se va trece la curățarea albiei, dar și la identificarea persoanelor fără contract de salubritate.

Cei care nu își încheie contract pentru serviciul de ridicare a gunoiului menajer, riscă amenzi între 100 și 500 de lei.

Mai mult, municipalitatea le va calcula o taxă din oficiu în funcție de numărul de persoane care locuiesc la adresa unde nu există contract de salubritate.

Și Poliția Locală va patrula în zonă, la cererea expresă a viceprimarului Ganea. Cei prinși că aruncă gunoiul pe domeniul public riscă și ei amenzi care merg până la 500 de lei.

Citește și: https://portal.republikanews.ro/videoploiesti-oras-european-cu-groapa-de-gunoi-la-intrare-ploiestenii-sunt-revoltati/

Așa arăta astăzi albia pârâului Dâmbu:

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor