logo
RNTV Live

FOTO/Prahova: Rezultate catastrofale după cele 6 ore de control în trafic

razie prahova
Mihai Constantinescu

Rezultate catastrofale

FOTO/Prahova: Rezultate catastrofale după cele 6 ore de control în trafic

Rezultate catastrofale după acțiunea desfășurată ieri pe parcursul a 6 ore, la nivelul județului Prahova. Au fost aplicate 118 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 41.675 de lei.

Dintre acestea, 80 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.3 dintre conducătorii auto au fost sancționați depășind limita legală de viteză cu peste 50 de km/h.

Cu această ocazie au fost reținute 4 permise de conducere (3 pentru viteză). De asemenea, au mai fost constatate încălcări ale prevederilor legale referitoare la portul centurii de siguranță, în acest sens fiind aplicate 7 sancțiuni.

NU UITAŢI: VITEZA UCIDE!

Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic continuă să genereze multe accidente rutiere!

Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă şi determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!

“Pericolul de implicare a participanţilor la trafic în accidente rutiere soldate cu consecinţe grave, având drept cauză “viteza”, există nu numai atunci când autovehiculele sunt conduse cu o viteză superioară limitei legale, dar şi în situaţiile în care viteza nu este adaptată la condiţiile de drum, chiar dacă se încadrează în limitele impuse de lege”, au spus reprezentaţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-amenintare-cu-bomba-la-ploiesti-oamenii-legii-au-scotocit-peste-tot/?fbclid=IwAR2-j3c-B4-K-lQRJiRZSKvXJy38TgD4EqA4S5Fqv0pZxWRLIHU0p6dHhmQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor