logo
RNTV Live

FOTO/O bunică din Ploieşti a ajuns să doarmă pe străzi. Află-i povestea tulburătoare. Aruncată pe străzi chiar de nepoţi

2
Mihai Constantinescu

O bunică din Ploieşti a fost aruncată în stradă de nepoţi

FOTO/O bunică din Ploieşti a ajuns să doarmă pe străzi. Află-i povestea tulburătoare. Aruncată pe străzi chiar de nepoţi.

Obişnuia să râdă, să iubească oamenii şi să aibă încredere în ei. Acum nu mai poate face acest lucru. Cei în care a crezut cel mai mult şi-au bătut joc de bătrâneţea bunicii.

Totul a început în urmă cu şapte ani când a decis să le dea casa nepoţilor ei. Când soţul acesteia s-a stins nepoţii au obligat-o să părăsească locuinţa. Aşa se face că la 70 de ani a ajuns să fie om al străzii, să doarmă pe unde apucă  şi să se hrănească cu ce apucă.

Într-o poastare pe facebook, un ploieştean cu suflet mare încearcă să o salveze pe bunică.

“Apelul unei bătrâne de 70 de ani către bunătatea sufletului vostru!!!..

O bătrână de 70 de ani din Ploiești ne cere ajutorul de ai găsi o cameră unde sa poată locui cu chirie, dar tot în Ploiești ( aici are toate cunoștințele).Din amărâta ei pensie poate sa renunțe la 300 de lei pentru a plăti chiria.
Pe scurt am sa va spun cum a ajuns această bătrânică sa treacă prin aceste momente. Acum 7 ani casa unde locuia cu soțul ei le-a dat-o nepoților pentru a avea grija de ei. După moartea soțului, nepoții au dat-o afară ajungând în stradă. Primele 2 zile le-a dormit în gara, după a ajuns sa locuiască în casa unui preot unde avea grija de mătușa preotului.
Acum această casa urmează să fie renovata și scoasă la vânzare.

Acum această bătrânică este nevoită să se mute din această casă 

Va rog haideți să o ajutam pe această bătrânică sa își găsească o camaruta unde poate locui… . Acesta este nr de contact:0720113014 .Va mulțumesc!,  aspusn în postarea sa John Smith

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor