logo
RNTV Live

FOTO/O zonă a Ploieştiului, focar de infecţie. Cetăţenii trăiesc printre gunoaie, gândaci şi şobolani

gunoaie
Mihai Constantinescu

Un ploieştean, cititor al republikanews.ro, ne-a semnalat o problemă cu care se confruntă mai mulţi cetăţeni şi care apare în fiecare primăvară într-o zonă a Ploieştiului. Este vorba despre strada Tunari, în spatele blocurilor de lânga transformatorul RENEL, unde sunt munţi de gunoaie, un adevărat focar de infecţie pentru ploieşteni. Eforturile autorităţilor de a păstra zona curată este fără succes, susţine acesta, şi asta pentru că, la doar câteva ore de când a fost făcut curat apar imediat alte resturi. Oamenilor le este teamă ca primăvara va transforma zona într-un focar de infecţie, iar vara va deveni insuportabilă din cauza mirosului.

Nemulţumiri sunt şi în ceea ce priveşte administratorul unui bloc. Cititorul susţine că acesta a refuzat achiziţionarea unor tomberoane de gunoi noi, aşa că oamenii sunt nevoiţi să le folosească pe cele vechi, inestetice care nu fac altceva decât să completeze imaginea dezolantă pe care aceştia sunt nevoiţi să o suporte.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor