FOTO/ O aeronavă militară NATO a adus echipamente medicale

aeronavă militară NATO

FOTO/ O aeronavă militară NATO a adus echipamente medicale

Reprezentanţii IGSU România anunţă că, cu sprijinul Guvernului României, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență i-au fost alocate, de la bugetul de stat, fonduri pentru achiziția . Astel, în cursul acestei dimineţi, pe aeroportul Otopeni au fost aduse 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava NATO.

Acestea vor fi depozitate temporar, iar ulterior vor fi livrate în toată țara.

Distribuirea echipamentelor de protecție va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea inspectoratului general, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situatii de urgență, echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical din Ministerul Sănătății și echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cele 100.000 de combinezoane de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și IGSU în cadrul eforturilor de combatare a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.

Vezi şi https://republikanews.ro/o-asistenta-medicala-din-italia-s-a-sinucis-de-frica-sa-nu-raspandeasca-virusul-nou/?fbclid=IwAR2w9kpbwNBqYyLp92kT9RYbA4SZujdlPjnq6Tm6V_a7ECGeV8kQlj6U2_o

Vezi şi https://republikanews.ro/fotoprahova-o-ambulanta-suspecta-curatata-de-persoane-cu-masti-la-gura-cand-au-fost-observati-au-fugit/?fbclid=IwAR0DmubXS19WoAVItkjj6UUBBQTg1ewvyUxGKopW2hLhL945VAEKPLz3d7k

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IGSU România

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here