logo
RNTV Live

O asistentă medicală din Italia s-a sinucis de frică să nu răspândească virusul nou

sursă foto Fanatik
Mihai Constantinescu

O asistentă medicală din Italia s-a sinucis de frică să nu răspândească virusul nou

Gest extrem făcut de o asistentă medicală din Italia. Aceasta şi-a pus capăt zilelor de frică să nu răspândescă virusul nou.

Daniela Trezzi, avea 34 de ani şi era infectată cu coronavirus. Femeie lucra într-un spital din cea mai grav afectată zonă a ItalieiLombardia.

Potrivt Observator.tv. Daniela lucra la secția de terapie intensivă a spitalului San Gerardo, din Monza, la aproximativ 15 km de Milano, dar era în carantină după ce fusese testată pozitiv de coronavirus.

Poliția a preluat cazul și investighează moartea asistentei. Autoritățile au declarat că în Italia 5760 de oameni, personal medical, au fost infectați cu coronavirus, potrivit sursei citate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotoprahova-o-ambulanta-suspecta-curatata-de-persoane-cu-masti-la-gura-cand-au-fost-observati-au-fugit/?fbclid=IwAR1P-60zO4IPoQabvtchkLvTFbS8p2-LjM2tMnQKCTIMgXFf0KDTmR2Zbgs

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor