Târg autentic românesc, deschis la Ploieşti. Ce spun cumpărătorii/ FOTO

S-a deschis Târgul cu Bunătăți și Dichisuri

Dacă doriţi să cumpăraţi bunătăţi preparate după reţetele bunicii, doar din produse naturale, atunci daţi o fugă în centrul Ploieştiului. S-a deschis Târgul cu Bunătăți și Dichisuri, un târg autentic românesc. Cumpărătorii găsesc aici brânzeturi, preparate din carne, dulceţuri de toate felurile şi tincturi, toate preparate după reţete tradiţionale. Nu lipsesc nici obiectele lucrate manual, unicat sau în serii foarte mici.

“Am trecut întâmplător pe aici şi am fost foarte fericită să vâd că s-a deschis Târgul cu bunătăţi. Nu am rezistat să nu cumpăr ceva de aici. O să-i fac o surpriză fiicei mele şi o să-i duc câteva borcănele cu dulceaţă. Evident cumpărate de aici. Am mai luat şi sunt delicioase”, a spus o ploieşteancă.

Nu sunt foarte multe standuri, dar sunt bucuroasă că mă aflu aici. O să cumpăr un cadou naşilor noştri. Iubesc obiectele lucrate manual

Am cumpărat gutui. Sunt superbe. Şi mai cumpăr şi pere şi struguri, dar şi brânzeturi. Felicitări organizatorilor. Avem nevoie de autenticitate în Ploieşti.

Nu vor lipsi slana, afumată sau ținută la baiţ cu mult usturoi, preparatele din carne de vită sau de porc, afumate natural. Puteţi cumpăra şi cârnaţi, jumeri şi  coaste. Șerbeturile făcute ca pe vremuri, dulceţuri şi siropuri, adevăratul magiun fără zahăr, miere, tincturi și ceaiuri, vă aşteaptă şi ele să le gustaţi. Rețetele sunt autentice, de prin toate zonele țării: Topoloveni, Scorţeni, Gligaru, Fundata, Zagra, Bran, Bughea. Aici găsiţi şi obiecte lucrate manual.

cel mai verde complex reziential

Târgul rămâne deschis până sâmbătă.

Program târg: Joi – vineri: 8.00 – 19.00/ Sâmbătă: 8.00 – 16.00

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here