logo
RNTV Live

FOTO/Intersecţia groazei din Ploieşti. Locul unde se întâlnesc cei mai agresivi şoferi

intersecţia groazei Scandaluri din trafic au program prelungit
Mihai Constantinescu

Scandaluri cu program prelungit

Intersecţia groazei din Ploieşti. Locul unde se întâlnesc cei mai agresivi şoferi

Acest lucru este o constatare a ploieştenilor care locuiesc în zona centrală a oraşului şi se bazează pe fapte concrete. Aceştia susţin că în intersecţia Halelor Centrale cu strada Romană se întâlnesc cei mai agresivi şoferi.

Zilnic, de la ora 6.00 până spre miezul nopţii, în această zonă scandalurile se ţin lanţ. De la înjurături, tatonări la semafor şi până la îmbrânceli, toate se petrec aici.

O situaţie de acest s-a petrecut şi ieri noapte. Lipsa de disciplină în trafic a făcut posibilă producerea unui accident rutier.Asta în condiţiile în care la acea oră circulă foarte puţine maşini. A fost nevoie de intervenţia oamenilor legii pentru a calma spiritele.

Din păcate toate aceste lucruri se întâmplă şi pe liniştea şi somnul celor din zonă care noapte de noapte sunt deranjaţi de şoferii agresivi.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-politist-din-trupele-speciale-coma-dupa-ce-fost-taiat-cu-sabia-timpul-unei-perchezitii-fost-despicat-capul/

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursă foto Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor