logo
RNTV Live

FOTO/Incredibil. Au aşteptat 70 de ani lucrările de modernizare, iar acum vor deveni prizonieri în propriile curţi

FOTO/Incredibil. Au aşteptat 70 de ani lucrările de modernizare, iar acum vor deveni prizonieri în propriile curţi
Mihai Constantinescu

70 de ani au aşteptat ca strada lor să fie modernizată, iar acum se trezesc dintr-o dată că sunt prizonieri în propriile curţi, pentru că lucrările sunt făcute de mântuială.

Este vorba mai exact despre strada Tg. Mureş din Câmpina,care a fost asfatată ultima dată în anul 1943. Din păcate recentele lucrări de modernizare nu au fost un motiv de bucurie pentru oamenii care locuiesc în zonă, ba dimpotrivă. Aceştia susţin că bordurile, care au o înălţime de 7 centrimetri, le va îngrădi accesul în şi din curţi. Oamenii au luat foc şi când au auzit că este posibil ca strada lor să fie asfaltată pe jumătate.

Toate nemulţumirile lor au fost notate şi prezentate reprezentanţilor primăriei într-o scrisoare deschisă. Pentru a avea efectul scontat, scrisoare a fost postată şi în mediul on-line.

Iată ce se spune, printre altele, în scrisoare:

“În dreptul porţilor de acces auto către curtea proprietăţii mele, au fost montate borduri, acestea având o înălţime de aproximativ 7 cm.
Totodată, din discuţiile purtate cu muncitorii care realizează această lucrare, am aflat că str Tg Mureş nu va fi asfaltată integral, ci numai o porţiune de câtiva cm de marginea bordurilor.
Dacă aceste informaţii sunt corecte, va aduc la cunoştinţă faptul că eu nu voi putea intra cu maşina personală în curte, întrucât bordurile sunt prea înalte.
Vă rog sa dispuneţi spuravegherea îndeaproape a acestei lucrări, întrucât există mai multe filmuleţe şi fotografii, realizate de locuitorii str Tg Mures, din care reiese că pe alocuri, treaba a fost făcuta “de mântuiala”. ”

Oamenii vin şi cu soluţii, doar ca lucrările să fie făcute cum trebuie:

” Astfel, în numele locuitorilor str. Tg Mureş, vă adresăm rugămintea de a găsi resursele necesare pentru o asfaltare corectă şi ridicarea asfaltului la nivelul bordurilor nou montate, pentru a nu ne găsi în imposibilitatea de a intra/ieşi cu autoturismele din curte.
Aceasta este singura varianta viabilă, de a se turna un covir asfaltic de 5 cm pe cei 30 de m lungime care îi are strada.
Vă rugăm să nu permiteţi ca o lucrare făcută în interesul nostru, al cetăţenilor, să se transforme în circ şi tigănie, adică către ce se îndreaptă acum.
Este de la sine înteles că dacă nu se ridică asfaltul cu 5 cm, ni se va îngrădi accesul în propriile curţi.”

sursa facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor