logo
RNTV Live

FOTO/Fenomen ciudat în Ploieşti! Capcana perfect rotundă din asfalt

groapa 2
Mihai Constantinescu

Capcana pentru pietoni

FOTO/Fenomen ciudat în Ploieşti! Capcana perfect rotunda din asfalt.

Nici dacă se dorea o capcană “mai bună” ca aceasta nu se găsea. Perfect rotundă şi de câţiva centimetri buni, craterul perfect rotund de pe strada Oltului se află imediat ce treci colţul din strada Nicolae Titulescu.

Cei care locuiesc în zonă cunosc situaţia şi ştiu cum să se ferească. Problema este pentru cei care trec ocazional noaptea.

Oamenii se gândesc să facă ceva pentru a prevenii accidentările. Una dintre soluţii ar fi şi plantarea de flori.

“Nu o singura data au fost cazuri de oameni care s-au accidentat. Capacul de canal pur şi simplu s-a afundat şi a format acolo o groapa imensa. Lucrări de calitate. Ce să zic?”, a explicat un ploieştean.

 

E aşa de foarte mult timp. Mă gândeam să plantez flori în ea. Am văzut că e la modă. Aşa se execută lucrările în ziua de azi. Pe repede înainte, să iasă banul, a mai spus cineva.

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/foto-cine-sunt-cei-doi-motociclisti-care-au-murit-la-balta-doamnei-unul-dintre-ei-a-postat-un-mesaj-premonitoriu-acum-cateva-zile/

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/alunecari-de-teren-la-pacureti-cj-prahova-ia-masuri/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor