logo
RNTV Live

FOTO/Elevii de clasa a VIII-a dintr-o comună prahoveană, ajutor de la Primărie pentru examen

rifov 1
Mihai Constantinescu

FOTO/Elevii de clasa a VIII-a dintr-o comună prahoveană, ajutor de la Primărie pentru examen

Este o perioadă extrem de grea pentru elevii din anii terminali. În curând, aceştia vor susţine examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat.

Primăria Râfov vine în ajutorul copiilor, cursurile şi susţinerea examenului de capacitate fiind susţinute de Primărie. Astfel elevilor claselor a VIII-a din comuna le sunt acordate cu titlu gratuit utilizarea platformei online „ZOOM” si a echipamentului tehnic care asigura sustinerea cursurilor prin micro-conference – “TABLETA”
Platforma „ZOOM” va fi oferită gratuit tuturor elevilor de la şcolile din comuna Râfov de la clasa I până la clasa a VIII-a.

“Le transmitem mult succes elevilor claselor a VIII-a din comuna noastra si ne dorim ca prin acest sprijin sa obtina rezultate dintre cele mai bune”, au spus reprezentanţii Primăriei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cati-prahoveni-au-fost-diagnosticati-cu-covid-19-si-cati-s-au-vindecat/?fbclid=IwAR0bbSo2r5awy-RdW5Fl0dirg84Kzed9-R8kMb-0jf9v5-_P7qzLNMsA4dQ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor