logo
RNTV Live

FOTO/Ai putea crede ca după o anumită vârstă oamenii sunt puţin mai cerebrali. Nu neapărat! Ce au găsit poliţiştii în maşina unui şofer de 60 de ani?

sofer-batran
Mihai Constantinescu

Ai putea crede ca după o anumită vârstă oamenii sunt puţin mai cerebrali. Nu neapărat! Dovadă stă şi descoperirea poliţiştilor care au găsit în trafic o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 60 de ani,  plină ochi cu tigări de contrabană. Mai exact 70.000 de țigarete.

Oamenii legii au depistat în trafic autoturismul. Existau suspiciuni că este utilizat la transportul de țigarete de contrabandă. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, în care se aflau o femeie de 38 de ani și un bărbat de 60 de ani, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării 70.180 de țigarete. De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea autoturismului, în vederea recuperării prejudiciului, prin instituirea măsurilor asiguratorii.Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov – Serviciul Rutier, precum și inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

sursa poliţiaromână.ro

sursa foto Ziarul Obiectiv Ialomiţa

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor