logo
RNTV Live

FOTO/Acţiune în desfăşurare în Prahova. Sunt căutaţi taximetriştii pirat

razie
Mihai Constantinescu

Razie în Prahova

FOTO/Acţiune în desfăşurare în Prahova. Sunt căutaţi taximetriştii pirat.

Taximetriştii pirat, în vizorul poliţiştilor.  Chiar în aceste momente este în desfăşurare o acțiune rutieră pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor în domeniul transportului de persoane ( inclusiv a “taximetriei pirat”).

Polițiștii din Urlati, Mizil si din cadrul BDNE acționează în Iordacheanu, Urlati si pe DN1B. La activități participa si lucrători din cadrul RAR si din cadrul ISCTR.

Cei prinţi pe picior greşit vor fi aspru pedepsiţi.

UPDATE

In urma acțiunii rutiere desfasurata pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor în domeniul transportului de persoane, au fost aplicate 43 de sanctiuni contraventionale in valoare de 19 155 lei, au fost retinute 5 cerificate de inmatriculare si un permis de conducere.
Ex: Politistii au depistat un microbuz, care efectua transport public de persoane pe ruta Urlati – Ploiesti, in care se aflau 22 de pasageri, desi microbuzul era prevazut cu 17 locuri. Soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 4 500 lei.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor