FOTO/ VIDEO/Furt de curent electric în două cartiere din Ploieşti. Jandarmii şi echipe de la Electrica, verificări la sânge

Furt de curent electric
petrecere-ploiest-1-decembrie

FOTO/ VIDEO/Furt de curent electric în două cartiere din Ploieşti. Jandarmii şi echipe de la Electrica, verificări la sânge

Furtul de electricitate a devenit o obişnuiţă în două cartiere din Ploieşti. Este motivuul pentru care astăzi echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova împreună cu reprezentanții SDE Electrica au executat verificări de amploare în cartierele Radu de la Afumaţi şi Mimiu. 

Astfel la 5 imobile au fost identificate nereguli privind instalaţiile electrice constând în modificarea acestora cu scopul de a ocoli aparatul de măsură încât consumul real sa nu fie înregistrat. In toate aceste cazuri jandarmii au întocmit proces verbal de constatare a infracțiunilor de furt și  realizarea de modificări pentru ocolirea aparatelor de măsură, fapte prevăzute și pedepsite de art. 228 Cod penal și art. 92 alin. 2 din Legea 123/2012.

Documentele de constatare intocmite au fost transmise organelor de urmărire penală ptr continuarea verificărilor în vederea tragerii la răspundere a autorilor.

sursa I.J.J.Prahova

lafesta

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here