logo
RNTV Live

FOTO/ VIDEO/ Bunătatea s-a născut la sat. Vezi gestul impresionant făcut de elevii şi profesorii şcolii dintr-un sat prahovean pentru a ajuta o mămică cu 9 copii

mamica maneciu 3
Mihai Constantinescu

Mobilizare exemplară a elevilor şi profesorilor de la o şcoală dintr-un sat prahovean pentru a ajuta o mămică în mare nevoie

FOTO/ VIDEO/ Bunătatea s-a născut la sat. Vezi gestul impresionant făcut de elevii şi profesorii şcolii dintr-un sat prahovean pentru a ajuta o mămică cu 9 copii.

La vârsta de 38 de ani,Marcela Posea, o femeie care locuieşte în satul Măneciu Pâmânteni, a învaţat să fie celor 9 copii ai săi şi mamă şi tată. Capul familiei s-a stins din viaţă în urmă cu un an şi de atunci Marcela a fost nevoită să se descurce cum a putut pentru a-i creaşte pe micuţi. Singurul său sprijin îi este fiul cel mare care are cum 23 de ani. Cel mai mic dintre copii are  7 ani.

Împreună cu cele două fete ale sale şi cei şapte băieţi trăiesc de azi pe mâine, la limita sărăciei, singurul venit fiind alocaţiile celor mici.

Copiii merg la şcoala şi fiecare zi este o adevărată luptă pentru supravieţuire.

 

De povestea tristă de viaţă a familiei Posea au auzit şi profesorii şi elevii şcolii din sat. Este motivul pentru care s-au gândit să facă ceva pentru a-i ajuta.

Au profitat de anivesarea celor 41 de ani de la înfiinţarea Şcolii gimanziale ” Măneciu Pâmânteni” şi au organizat cel mai frumos Târg de toamnă cu vânzare de produse confecţionate de elevi.

Banii strânşi în cadrul târgului vor fi folosiţi pentru a cumpăra familiei Posea o maşină de spălat.

Standurile pregătite de copii au arătat impecabil, iar oferta de produse a fost una extrem de vastă. Cei interesaţi au putut cumpăra obiecte de decor, prăjituri, dulceţuri sau diferite obiecte numai bune de oferit cadou.

Produsele aduse la târg au fost realizate conform tematicii târgului- MĂRUL.

pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro,

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor