logo
RNTV Live

FOTO/ Vezi cine este principalul suspect al oribilei crime din Vălenii de Munte. Femeia a fost ucisă şi apoi incendiată în propria casă

Incendiu la Valea Călugărească. Un bătrân a fost rănit!
Mihai Constantinescu

În data de 23 mai a.c, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu violent produs la o casă din Bătrâni, din Vălenii de Munte. Nimeni nu se aştepta însă să găsească în interiorul locuinţei o femeie carbonizată despre care anchetatorii cred ca a fost ucisă de o minte diabolică, înainte de producerea incendiului.

Principalul suspect al oribilei crime este chiar partenerul de viaţă al femeii, Gheorghe Beldiman, în vârstă de 62 de ani, care din ziua producerii incendiului a  dispărut de acasă. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. Se pare că autorităţile vor să-l dea în urmărire generală şi vor şi să intensifice căutările.

supect-crima-batrani

Se pare că femeia îl cunoscuse pe suspect cu puţin timp înainte şi, fără să ştie foarte multe despre el, a acceptat să se mute împreunî în casa de la Bătrăni, locul unde şi-a găsit sfârşitul. Ancheta a scos la iveală faptul că aceasta era moartă înainte de producerea incendiului, pentru că nu există arsuri pe căile respiratorii. Pe corpul femeii nu au fost descoperite nici urme de violenţă. Anchetatorii aşteaptă rezultatele examenului histopatologic de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, singurul care va stabili cu exactitate cauzele morţii.

Poliţişti, jandarmi şi săteni scotocesc şi acum prin localitate, în speranţa că vor de bărbat, principalul suspect al crimei. Sătenii speră să audă chiar din gura lui adevărul despre moartea partenerei sale de viaţă şi să răspundă în faţa legii dacă este vinovat.

Iată ştirea iniţială https://portal.republikanews.ro/ipoteza-socanta-cazul-femeii-decedate-incendiul-de-la-batrani/

sursa ziarulincomo.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor