logo
RNTV Live

Apărare și contraatac! Cum răspunde Donald Constantin acuzațiilor lansate de directorul SGU

Donald Constantin răspunde atacurilor: Sunt niște mizerii!
Ciprian Radu

Cum răspunde Donald Constantin acuzațiilor lansate de directorul SGU

Acuzat de actualul director interimar al SGU pentru unele probleme cu care se confruntă societatea, Donald Constantin i-a răspuns lui Ovidiu Negulescu. 

Băgat în corzi de primarul Ploieștiului (detalii AICI), Negulescu a declarat în presa locală că problemele SGU vin din mandatul fostului director.

Donald Constantin se apără însă și susține că, dimpotrivă, actualul management defectuos a adus societatea într-o situație delicată. 

“În primul rând, trebuie să știți că, la plecarea mea, societatea era pe plus din punct de vedere financiar. Și asta nu o spun doar eu, ci și analiza făcută atât în anul 2016, cât și în primul semestru din 2017. Sunt documente pe care Consiliul de Administrație și AGA le-au luat la cunoștință. Nu este vina mea că, după aceea, societatea a ajuns în situația în care este acum din cauza managementului actual. În ceea ce privește datoriile la ANAF, acestea provin din mandatul directorului care a fost înaintea mea”. 

Printre problemele la care referire Donald Constantin se află și extinderea organigramei la SGU. Astfel, numărul de posturi de conducere ar fi crescut de la 9, la 33 în mandatul de interimar pe care îl deține Negulescu.

SGU a fost luată la țintă de către primarul Adrian Dobre chiar în ședința de dezbatere publică pe bugetul anului 2018.

Printre altele, Dobre a acuzat că situația din teren nu se potrivește cu serviciile facturate de SGU.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor