FOTO/ Vezi care este programul de spălat și dezinfectat carosabilul din Ploieşti

FOTO/ Vezi care este programul de spălat și dezinfectat carosabilul din Ploieşti

Municipalitatea ploieteanăă a decis continuarea acțiunilor de spălare cu detergent și dezinfectare pe străzile din municipiul Ploiești.

Programul de spălat și dezinfectat carosabil, se execută zilnic, în trei schimburi, de către operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, precum  și de către S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., activitățile respective fiind monitorizate de Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești.

Activitatea de curățare, pe toate străzile din municipiul Ploiești, se efectuează prin spălarea domeniului public cu detergent pudră (biodegradabil).

, echipajele S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. desfășoară, zilnic, activități de spălare cu atomizoare în zonele adiacente piețelor și stațiile de transport public din oraș.

Detalii privind programul de desfășurare a acțiunilor de spălare cu detergent și dezinfectare în municipiul nostru se pot solicita direct la Dispeceratul permanent al municipalității – 0244/984.

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

BURSA DE VALORI EDUCAȚIONALE – Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești, Colegiul...

Prof.  Emilia Simion Vasilescu – Coord. proiecte si programe educative  Liceul Tehnologic 1 MAI Ploiești Prof. VALI ȘERBAN Dir. Colegiul Tehnic Forestier Câmpina Indiferent de scoala...