logo
RNTV Live

FOTO/ Un prahovean susţine că a fost amendat fără motiv:”Caută nod în papură în aceste zile”

politist amenda
Mihai Constantinescu

FOTO/ Un prahovean susţine că a fost amendat fără motiv:”Caută nod în papură în aceste zile”

2000 de lei! Aceasta este amenda pe care un prahovean o are de achitat, fără a greşit cu ceva, susţine omul. S-a întâmplat în Breaza după ce bărbatul a luat pâine şi, la verificare declaraţiilor, oamenii legii au descoperit că soţia acestuia, care îl însoţea şi se afla în maşină, nu avea hârtia semnată.

Întreaga întâmplare a fost povestită pe Facebook:

“Politia Locală Breaza mi-a demonstrat că sunt demni de lipsă de respect, jalnici, complexaţi şi răzbunători.
Am fost “agăţat” stând la rând în piaţă, la pâine, moment în care doamna politist, mi-a solicitat declaraţia. Am intrat, am cumpărat 5 pâini pentru că suntem 5 acasă şi, la iesire, a venit cu mine 10 metri la maşina să vadă declaraţia. De aici lucrurile au căpătat o turnură jalnică, de bravada poliţienească ce s-a finalizat cu 2000 ron amendă, deoarece sotia mea nu semnase declaraţia ei.
A se observa ca poliţistul care a venit in ajutorul colegei pentru a ne face morala, “lupul moralist”, pe nume Agent Duica Marius avea, sau mai bine zis nu avea:
1. Cea mai mică urmă de respect faţă de uniforma pe care o purta .
2. Avea o mască confecţionată artizanal dintr-o pânză rară.
3. Nu avea mănuşi şi, cu mâinile goale, a luat actele şi declaraţia soţiei pentru a le fotografia şi întocmi procesul verbal.
4. În acelaşi timp avea şi cartea de identitate a unei alte persoane în mână. 5. Persoana care se vede în imagine a venit împreună cu agentul de Poliţie locala Duica, şi, desi i-am rugat să stea la distanţă, au refuzat.
6. Când agentul Duica Marius a fost intrebat de ce nu are mânuşi, acesta a devenit arogant şi zemeflitor şi mi-a comunicat ca ne va da amendă pentru că aşa vrea el şi pentru că mi-am permis să il filmez şi să pun întrebări.
ACEASTA ESTE POLIŢIA ROMÂANĂ!
Aceştia sunt oamenii, care lipsiţi de caracter, caută “nod în papură” în aceste zile, în loc să fie alături de noi.
În aceste zile, mă rog pentru domnului Duica Marius, pentru ca Bunul Dumnezeu să-şi întoarcă faţa către el şi să-l faăa mai bun, mai concesiv, mai uman.”

 

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor