logo
RNTV Live

Adrian Dobre: Mediul economic din Ploiești stagnează de câțiva ani / VIDEO

Ploiesti
Oana Stoica

Astăzi la Centrului de Afaceri Lumina Verde din Ploiești, a avut loc cea de-a treia ediție a evenimentului ‘Invest în România’.

La întâlnirea cu oamenii de afaceri au participat și autoritățile locale și județene. ”Invest în România” este un program inițiat în parteneriat cu Departamentul pentru Promovarea Investițiilor Străine din cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Prahova.

Scopul este de a promova oportunitățile de afaceri și de atragere de noi investitori. Totul pentru a consolida și dezvolta mediul de afaceri, atât la nivel național cât și local.

Prezent la întâlnire, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că municipalitatea este decisă să să implice în dezvoltarea mediului de afaceri ploieștean, mai ales că economia locală stagnează de ceva timp.

Dobre a mai menționat și că este pregătit să externalizeze partea de consultanță pentru dezvoltarea mediului economic din municipiu.

Primarul spune că avem pârghiile necesare pentru a face acest lucru, trebuie numai să corelăm strategia cu mediul universitar și educațional, care pot fi pilonii acestei dezvoltări, dar trebuie ținut cont și de sociatatea civilă.

 

 

Sursa: prahovaeconomica.eu

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor