logo
RNTV Live

FOTO/ Trei copii nu mai au ce mânca pentru că părinţii nu mai pot munci în această perioadă

2
Mihai Constantinescu

FOTO/ Trei copii nu mai au ce mânca pentru că părinţii nu mai pot munci în această perioadă

O familie din Starchiojd, sat Brădet, este în situaţie disperată. Cele trei fetiţe, de 9. 4 şi 7 luni,de abia sunt hrănite de părinţii lor care nu mai pot munci. Din cauza ordonanţelor militare, părinţii fetiţelor nu mai pot munci cu ziua şi deci au rămas fără sursă de venit. Singurii bani sunt din alocaţiile celor mici.

Mai multe mămici de pe un grup din mediul online s-au mobilizat şi le-au oferit câte ceva pentru o perioadă mică de timp. Nevoile lor sunt însă mari.Nu au hăinuţe şi nici alimente, iar condiţiile din locuinţă sunt dure.

“Părinții au lucrat, mama cu ziua pe unde apuca prin sat iar tatăl cu renovări dar din cauza virusului amândoi sunt acasă fără nici o sursa de venit în afara de alocațiile copiilor. Foarte greu și dureros. Au avut zile când nu a avut lapte pt cea mica și hrana pt ei. Cel mai trist este ca nu au curent, stau pe un deal unde nu e curent tras. Le ar trebuii un panou solar care e în jur de 2500 lei care sa le dea curent. Cat de groaznic poate fii fără curent și cu copii mici??! ????????. Va rog din inima dacă doriți sa ne mobilizăm”, roagă Macovei Marilena.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-se-intampla-in-cartierul-mitica-apostol-sunt-luati-pe-sus/?fbclid=IwAR2O7Z04bIUXLJXkZVD3lCBT_1ahqBqZQCvsSm-h0ufzFuvQIC-rCOpikmM

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor