logo
RNTV Live

FOTO/ Se întâmplă chiar acum la SJU Ploieşti. Au fost realuate!

Lucrari extindere SJU 3
Mihai Constantinescu

FOTO/ Se întâmplă chiar acum la SJU Ploieşti. Au fost realuate!

În această dimineaţă au fost realuate lucrările pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului județean.
Lucrările se vor finaliza, conform contractului, în noiembrie 2021.

Valoarea totală a lucrărilor  este  de  18.566.621  de lei, din care 6.700.260  de lei reprezintă cheltuieli nerambursabile, iar 11.729.621,00 lei este contribuţia solicitantului în proiect.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență la nivelul Unității de Primiri Urgențe Ploiești.

Beneficiarii principali ai proiectului sunt pacienții din Prahova și din regiune, cei aflați  în tranzit, dar și personalul medical și auxiliar care deservește UPU.

“Amplul proces de modernizare a unităților medicale din subordinea Consiliului județean Prahova va continua pentru că sănătatea dumneavoastră rămâne pe primul loc pentru mine, cu atât mai mult cu cât sistemul sanitar trebuie să fie din ce în ce mai eficient în fața provocărilor din această perioadă”; a spus Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor