logo
RNTV Live

Ce spun ploieştenii de spre război/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ce spun ploieştenii de spre război?

Coloane de mașini încearcă să părăsească Kiev-ul,ieri, după ce Rusia a pornit atacul asupra Ucrainei. Explozii au fost auzite la Kiev, Odessa, Harkov, dar şi în alte oraşe. Totodată, două ținte subacvatice nerecunoscute s-au apropiat de Insula Șerpilor, avertizează Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei. În acest context, în care luptele se duc la granița țării noastre, ploieștenii sunt de părere că autoritățile române trebuie să rămână ferme și să nu se abată de la poziția NATO.

Război la granițele României. Președintele Vladimir Putin a anunțat, joi dimineața, o operațiune militară specială în Donbas. Imediat după anunțul său, mai multe explozii au început să se audă în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa, precum și în estul țării. În acest context, ploieștenii sunt de părere că autoritățile române trebuie să rămână ferme, să condamne atacul Rusiei și să nu se abată de la poziția NATO.

Sunt și ploieșteni care consideră că România ar trebui să se declare neutră și să nu se implice în acest război.

În cadrul unei declarații de presă, președintele Klaus Iohannis dă asigurări că niciun român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa și a familiei sale. Ţara noastră este membru NATO. Între timp, autoritățile  române sunt pregătite să creeze tabere pentru refugiați, inclusiv în Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/dgaspc-prahova-face-angajari-2/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/legumicultorii-din-prahova-pot…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor