FOTO/ Ploieştiul, pustiit pe oameni. Ordonanţa militară a convins pe mulţi să stea în case

pustiit pe oameni

FOTO/ Ploieştiul, pustiit pe oameni. Ordonanţa militară a convins pe mulţi să stea în case

 

Orfonanţa militară cu numărul 3 a intrat în vigoare de astăzi, de la ora 12.00. Aceasta interzice circulația tututor persoanelor, cu următoarele excepții: deplasarea în scop profesional, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, deplasarea pentru asistență medicală, depasări pentru îngrijirea copilului sau asistența persoanelor bolnave, deplasări pentru sport în apropierea locuinței, deplasarea pentru donarea de sânge, deplasarea pentru voluntariat, pentru activități agricole.

Circulația persoanelor peste 65 de ani este permisă numai între 11 și 13, pentru deplasarea pentru cumpărarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, pentru asistență medicală, pentru îngrjirea unui minor, pentru necesitățile animalelor.Este permisă și  în afara acestui interval pentru activități profesionale sau activități agricole.

Angajații prezintă legitimație de serviciu sau adeverință de la angajator. Liber profesioniștii și PFA prezintă declarație pe proprie răspundere, care trebuie să cuprindă numele, data nașterii, motivul deplasării, data, semnătura. Declarația poate fi prezentată și prin intermediul telefonului sau tabletei.

Ploieştenii s-au supus, astfel că oraşul este acum pustiu.Excepţie au făcut supermarketurile. Acolo s-au format cozi lungi de peste 10 metri.

Vezi şi https://republikanews.ro/cfr-suspenda-circulatia-unor-trenuri/?fbclid=IwAR0xH_7nyVgRRcfZH9LXX17zMBt26LAyxyeMT1jmlYkyZPE4BtihDgMbJhc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here