Locuinţe din Prahova ”periate” centimetru cu centimetru ACUM de oamenii legii. Vezi motivul

Percheziţii în Prahova şi Valea Călugărească

Locuinţe din Prahova ”periate” centimetru cu centimetru ACUM de oamenii legii. Vezi motivul.

Locuinţele a cinci persoane din Prahova sunt periate chiar în aceste momnete de către oemenii legii. Aceştia sunt bănuiţi  de furturi din locuințe și dintr-un autovehicul. 5 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Două descinderi au loc în Ploiești și alte trei în Valea Călugărească.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada martie – aprilie, aceştia ar fi săvârșit 6 infracțiuni de furt din locuințe din Ploiești. Se pare că aceștia pătrundeau în locațiile vizate prin efracție, pe timpul nopții, de unde sustrăgeau bunuri și valori (bani, bijuterii, electronice, parfumuri, obiecte vestimentare etc).

De asemenea,  la data de 28 aprilie, ar fi spart geamul lateral al unui autovehicul din Ploiești, din habitaclul căruia ar fi sustras un portofel, care conținea acte și suma de 100 de lei.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 25.000 de lei.

5 persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La percheziții participă și jandarmi.

Vezi şi https://republikanews.ro/locul-de-nepretuit-de-langa-ploiesti-plin-de-atractii-turistice-unice-se-afla-la-60-de-km-distanta/

Vezi şi https://republikanews.ro/premierui-vasilica-viorica-dancila-vine-astazi-in-prahova-programul-vizitei/?fbclid=IwAR1ohDl7b8ynXWf4cUqa-EH-2kdIF7c7KwSHFQlGadfV55LjjpAM5kcJEZM

Foto cu caracter ilustrativ

SursaIJP Prahova

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here