logo
RNTV Live

FOTO: O mașină s-a răsturnat pe câmp

accident-MH
Dudau Andreea Valentina

Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp.

Accidentul a avut loc în apropiere de Strehaia, județul Mehedinți. Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp. Pompierii din cadrul ISU Mehedinți au intervenit la fața locului. Ei au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

ISU Mehedinți: „În această după-amiază, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe raza orașului Strehaia. La locul evenimentul a fost mobilizat și un echipaj SAJ. În accident a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident, concomitent cu acordarea primului ajutor medical victimelor.”

Persoanele rănite erau conștiente și cooperante, cu politraumatisme. Ele au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD și echipajul SAJ și au fost duse la spital.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor