logo
RNTV Live

FOTO: O biserică a fost cuprinsă de flăcări!

biserica-corp-chilii-manastire-suceava-flacari-836662
Dudau Andreea Valentina

O biserică şi un corp de chilii de la o mănăstire din Suceava au fost cuprinse de flăcări.

Duminică dimineață, un incendiu a cuprins o biserică veche şi un corp de chilii ale Mănăstirii Podu Coşnei, din Suceava. În jurul orei 05:30, un incendiu a izbucnit la biserica veche şi la un corp de chilii, aparținând Mânăstirii din Podu Coşnei.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a avut loc la biserica veche şi la un corp de chilii. Ele aparţin Mănăstirii din Podu Coşnei. Flăcările au cuprins nivelul acoperişurilor, cu pericol de propagare la cele două construcţii.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu opt autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi două ambulanţe SMURD. Din primele informații, nu au fost înregistrate victime în urma incendiului. Cauza incendiului nu este cunoscută încâ.

Construcţiile afectate de flăcări au fost ridicate în anul 2006. Pompierii militari au salvat biserica mănăstirii, casa stăreției, clădirea centralei termice, construcţii anexe ale mânăstirii (corp comun cu chiliile afectate de foc) şi alte clădiri din complexul monahal, cu bunurile aferente.

Sursă: Antena 3 CNN

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor