logo
RNTV Live

Focare COVID-19 la două tabere sportive din Prahova

sursă foto zf.ro
Mihai Constantinescu

Focare COVID-19 la două tabere sportive din Prahova

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, la nivelul județului Prahova au fost identificate 2 focare de COVID-19, după cum urmează:

  1. O tabără de baschet organizată în Azuga, unde au fost identificați 7 copii pozitivi COVID-19. Aceștia se află în izolare la domiciliu sub supravegerea medicilor de familie.
  2. Un cantonament de handbal în Câmpina, unde au fost identificați 7 copii pozitivi COVID-19. Și aceștia se află în izolare la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie.

Pentru ambele focare, contacții stabiliți în urma anchetei epidemiologice au fost carantinați. Menționăm că niciunul dintre copiii care au participat la tabără, respectiv cantonament, nu are domiciliul în județul Prahova.

În acest moment s-au finalizat activitățile în cele două locații și au fost stabilite următoarele măsuri: dezinfecţia curentă şi terminală  pentru suprafeţe cu firmă specializată.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor