Alertă în Prahova. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit cu puţin timp în urmă

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vremea se schimbă radical! Cum va fi în weekend

Alertă în Prahova. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit cu puţin timp în urmă

Autorităţile locale sunt în alertă în contextul emiterii de către ANM a avertizărilor de COD PORTOCALIU si COD ROȘUcare vizează județul Prahova.

Pentru a preîntâmpina situaţii nedorite, la ora 14:30, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. S-a decis operaționalizarea Centrului Județean de Coordonare si Conducere a Intervențiilor, activarea grupei operative la sediul ISU Prahova, concomitent cu activarea Centrului Județean de Comunicare și Informare Publică.

cel mai verde complex reziential

În cadrul ședinței au fost analizate starea drumurilor naționale și județene, pregătirea utilajelor și mijloacelor de intervenție, stocurile de materiale antiderapante.
Au fost transmise circulare către Comitetele Locale pentru Situații de Urgență în vederea instituirii serviciului de permanentă la sediile autorităților publice locale și monitorizarea evoluției situației, anunţă reprezentanţii ISU Prahova.

Vezi şi https://republikanews.ro/20-de-autoturisme-au-ramas-blocate-pe-drumul-spre-cota-1400/?fbclid=IwAR1bBkGLnhfjT04hkN4tUwcuN1BDKUAfBxHzPKO6gAR1TXl71FYVrmL_NLA

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here