FOTO/ Mii de consumatori prahoveni au rămas fără electricitate

FOTO/ Mii de consumatori prahoveni au rămas fără electricitate

Codurile ROŞU şi PORTOCALIU crează probleme în Prahova. La această oră 5258 de consumatori sunt nealimentaţi cu electricitate în localitățile Măneciu, Valea Doftanei, Secăria și Comarnic.

Se acționează cu echipaje specializate pentru remedierea defecțiunilor.

cel mai verde complex reziential

 

UPDATE

Reprezentanţii ISU Prahova anunţă că din cauza rafalelor de vânt puternic până în acest moment pompierii au acționat pentru degajarea copacilor căzuţi pe carosabil în Sinaia (3), Breaza (2), Comarnic, Şotriile și pe DN 1A la ieșire din localitatea Cheia.
Totodata au acționat pentru degajarea elementelor de construcție in Ploiesti și Plopeni.

Din cauza firelor electrice căzute pe jos in localitatea Breaza a izbucnit un incendiu de vegetație uscata. Vântul a smuls un acoperis de la un bloc la Breaza.

UPDATE 8.30

In acest moment sunt nealimentati cu energie electrică 12661 de consumatori din localitățile Maneciu, Câmpina, Telega, Brebu, Sotriile, Comarnic, Tintea, Valea Doftanei, Secaria, Plopeni. Acționează 10 echipaje specializate pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Vezi şi https://republikanews.ro/alerta-in-prahova-comitetul-judetean-pentru-situatii-de-urgenta-intrunit-cu-putin-timp-in-urma/?fbclid=IwAR3znW0yI30wBgr2EewPVFONsza-S7M_A_sVVYdetyNXfbFnXkqI1PNkiqU

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here