FOTO/ Mesajul dur al unui ploieştean pentru realizările din oraşul-mahala Ploieşti

FOTO/ Mesajul dur al unui ploieştean pentru realizările din oraşul-mahala Ploieşti

Nemulţimiţi sunt la tot pasul din cauze diverse( fie aglomeraţie, străzi sau curăţenie). Astăzi, un ploieştean a decis să-şi exprime, culmea, mulţumirile pentru unele realizări din oraş.

“Azi la ora 7.30, stând la coadă pe podul de la Gara de Sud, mă minunam cât de “ușor” se circulă și cu aceasta ocazie am vrut să “Mulțumesc” Primăriei Ploiești pentru reabilitarea pasajelor subterane din Bariera București (de vreo 10 ani le tot repară, cel puțin pe hârtia primită prin postă cu care se laudă ce or să facă ei cu banii din impozite, pentru cetățeni în fiecare an) și nu în ultimul rând Poliției care a “trimis” agenții săi de încredere pt fluidizarea circulației auto.

Așa arată agenții de circulație în plină exercitare a serviciului la trecerea de pietoni. Este adevărat, mai erau niște agenți de data asta dotați cu mașină cu girofar care făceau ce știu ei mai bine, dar nu vă gândiți că erau la trecerile de pietoni, erau mult mai departe, acolo unde se fluidizeaza un pic circulația, stăteau la pândă în Hipodrom.”, a scris ploieşteanul.

Vezi şi https://republikanews.ro/conac-din-rafov-fantoma/?fbclid=IwAR3g-MUHc_D70mJ5dQYQYvtL9cq0NmQqEEYL6gWRyprLX-Hr88iy_sce0JY

Vezi şi https://republikanews.ro/caz-socant-in-ploiesti-un-controlor-tce-a-fost-snopit-in-bataie-de-un-calator/?fbclid=IwAR3bjY33OTL7hErciyQRm37U_03IoCtRM3TFWWrokczjFNEa3wF4FRkaPrw

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here