Dobre și Ganea, la pas prin Ploiești

Reprezentanții Primăriei Ploiești au luat-o la pas duminică, pe mai multe străzi din zona de sud-vest a orașului. 

Primarul Adrian Dobre si viceprimarul Cristian Ganea au fost în control pe străzile Domnișori, Frăsinet, Mărășești, Eroilor, Plăieșilor și Căliman pentru a stabili prioritățile de reparații în această zonă.

Aceștia au fost însoțiți de reprezentanții direcției tehnice și de cei ai societății care administrează rețeaua de străzi.

De asemenea, a fost verificată activitatea de curățenie din oraș – măturat și ridicat gunoiul.

Conducerea primăriei atrage atenția deținătorilor de rețele si societăților care intervin cu lucrări pe străzile din municipiul Ploiești să respecte prevederile HCL 337/2008 in caz contrar vor fi sancționați conform prevederilor acesteia.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în celelalte cartiere din Ploiești.

One thought on “FOTO: Dobre și Ganea, la pas prin Ploiești! Vezi ce au verificat reprezentanții primăriei”
  1. Rog pe D-l Primar Dobre si pe D-l Gane sa faca o vizita inopinanta si pe strada Veronica Micle , pentru a verifica activitatea de curățenie, respectiv daca strada e maturata. Daca venea azi 10 martie 2018 cred ca se ingrozeau. Strada se afla la Gara de Sud si incepe din Bulevard intre Big si blocul Gioconda si azi era o mizerie de nedescris. Maldare de gunoaie pe rigola de pe partea dreapta a strazii cum privesti dinspre Big (nu stiu de ce maturatorii atunci cand mai matura , matura doar rigolele de pe poartea stanga cea cu Big-ul?, ajung in strada Bobalna si nu se mai intorc sa mature ci cealalta parte a strazii)
    De asemenea, spatiul verde din fata blocurilor de pe partea dreapta plin de gunoaie aruncate de cei care merg la serviciu spre UZUC e curatat doar o data pe an. Am inteles ca aceste spatii verzi apartin de SGU si ei dau pe acolo doar cand se face curatenia de primavara. Curatenia acestor spatii ar trebui sa apartina tot de Rosal. Aceasta strada trebuie maturata mai des pentru ca e o strada circulata de cei ce merg la serviciu la UZUC , la liceul industrial din zona. De asemenea, magazinul Big ne avand parcare , clientii parcheaza pe aceasta strada si isi mai fac curatenie in masini aruncand gunoaie pe jos. A, sa nu uit si gurile de canal care nu au mai fost curatate de ani si cand e cald vine o duhoare…. In incheiere reiau rugamintea catre cei doi domni de a ne face o vizitape care o pot extinde si prin fata Big-ului si fata garii locuri care nici ele nu arata bine din punct de vedere al curateniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *