logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA SA a debranșat de la rețea consumatori ilegali din Mizil care nu au încheiat contracte de furnizare.

foto-2
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a continuat acțiunile de control în localitățile din aria de operare, pentru a depista situații în care unii consumatori sustrag apă din rețeaua de distribuție sau sunt racordați ilegal la canalizare.

Astfel, în cursul zilei de 5 mai 2021, în orașul Mizil, pe strada Aurel Vlaicu, au fost depistați trei consumatori branșați ilegal la conducta de alimentare cu apă, și racordați clandestin la canalizare. Pentru că nu au dorit să încheie contracte de furnizare a serviciilor de apă și canalizare cu operatorul HIDRO PRAHOVA SA, aceștia au fost debranșați, urmând să fie reconectați la rețea atunci când vor intra în legalitate. Pe această cale, HIDRO PRAHOVA S.A. atenționează din nou utilizatorii cu privire la necesitatea respectării legalităţii în cazul serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare. Sancțiunile ce pot fi aplicate pentru branșarea ilegală vizează facturarea retroactivă în sistem pauşal a serviciilor prestate, sesizarea organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt de apă din sistemul public, inclusiv debranșarea de la rețea, atunci când consumatorii nu încheie contracte de furnizare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor