logo
RNTV Live

FOTO: Cursuri de prim ajutor într-o biserică din Urlați

369320426_630672679205853_7312332659915579848_n
Ștefan Petre

Fiindcă educația primită în cadrul familiei, școlii, bisericii și societății în general reprezintă temelia unui viitor mai bun și mai sigur, o activitate remarcabilă a avut loc marți, sub îngrijirea Parohiei Sfinții Voievozi din localitatea Urlați, în colaborare cu ISU Prahova.

Aceasta s-a manifestat printr-o sesiune de instruire la care au participat cu interes 50 de copii și 25 de adulți. Cunoștințele teoretice au fost ilustrate prin demonstrații practice privind aplicarea tehnicilor de prim ajutor. Participanții au avut oportunitatea să învețe de la profesioniști în domeniu, printre care se numără plt. adj. Glonț Marian și voluntarii SMURD Caleașcă Ruxandra și Boeangiu Alexandra.

Reprezentanții ISU Prahova și-au exprimat, printr-un mesaj publicat online, recunoștința către Parohia Sfinții Voievozi – Urlați pentru inițiativa lor și pentru invitația generoasă. În plus, aceștia le-au mulțumit tuturor celor implicați pentru angajamentul și profesionalismul demonstrat, convinși că „adulții de azi au obligația de a forma adulții de mâine”.

Sursă: Facebook/ ISU Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor