logo
RNTV Live

Amendă usturătoare pentru Petrolul, după meciul cu UTA

galerie-petrolul
Ștefan Petre

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal s-a întrunit astăzi și a amendat echipele Petrolul Ploiești și FC U Craiova 1948, dând de asemenea un avertisment pentru Farul Constanța. Toate acestea, din cauza incidentelor petrecute etapa trecută.

„Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis sancţiuni pentru U Craiova 1948 şi Petrolul Ploieşti, dar şi un avertisment pentru Farul.

Deciziile Comisiei de Disciplină

U Craiova 1948 vs. CS Mioveni – Incidente (Nicolo Napoli nu s-a prezentat la flash interviu) – În temeiul art. 83.7 din RD, coroborat cu art. 88 din Regulamentul Media, cu aplicarea art. 12, 14 şi 15 din RD, se sancţionează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

FCV Constanţa vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.b, raportat la art. 83.2.c din RD, cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 RD, se sancţionează clubul FCV Farul Constanţa cu „Avertisment”.

ACS Petrolul vs. AFC UTA Arad – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 37.968 lei.”

Citește întregul comunicat al Comisiei de Disciplină pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor