logo
RNTV Live

FOTO/ Clubul ROTARY Ploieşti organizează o nouă acțiune de plantare puieți pe Centura de Est a oraşului

IMG_7037
Mihai Constantinescu

Acțiune de plantare puieți pe Centura de Est

FOTO/ Clubul ROTARY Ploieşti organizează o nouă acțiune de plantare puieți pe Centura de Est a oraşului.

A devenit deja tradiţie ca cei de la Clubul Rotary Ploieşti să se implice în acţiuni de plantare de copaci, atât de necesare pentru mediu.

Mâine o vor face pentru al şaselea an consecutiv. Astfel, cei de la Clubul Rotary ajutaţi de numeroşi voluntari  de la Organizația Umanitară Concordia, precum și elevi ai Liceului Tehnologic de Transporturi, ai Liceului “Anghel Saligny” și ai Școlii Generale “Nicolae Simache” vor parcticipa la o acțiune de plantare puieți pe Centura de Est a Ploieștiului. Este de fapt o nouă etapă din proiectul ambițios prin care se doreşte crearea și întreținerea perdelei forestieră antipoluare în zonă.

Proiectul, care este sprijinit în continuare de Rafinăria Petrotel Lukoil, are drept partener Inspectoratul Școlar Județean Prahova, alături de Primăria Ploiești și Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA – Direcția Silvică Prahova.

Potrivit inițiatorilor proiectului, anul acesta vor avea loc lucrări de completare a celor cinci hectare împădurite în anii trecuți, voluntarii urmând să planteze în zona rampei de gunoi Teleajen nu mai puțin de 3000 de puieți de salcâm.

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor