logo
RNTV Live

FOTO/ Am aflat cât valorează viaţa ploieştenilor pe de strada Fabricilor: NIMIC Nu au apă de aproape o lună

strada Fabricilor:
Mihai Constantinescu

FOTO/ Am aflat cât valorează viaţa ploieştenilor pe de strada Fabricilor: NIMIC Nu au apă de aproape o lună

Au trecut două luni de zile de când a fost confirmat primul caz de coronavirus în ţara noastră. De atunci a început o luptă contra cromometru de a stopa răspândirea noului virus.

Cetăţenii se pot proteja evitând aglomeraţia, drumurile inutile, păstrând distanţa optimă faţa de alte persoane,  să poarte mască şi mănuşi şi, poate printre cele mai importante măsuri, să se spele pe mâini. Ordonanţele militare emise până acum au apărut tocmai pentru a ne proteja.

Se pare însă că viaţa ploieştenilor de pe strada Fabricilor din zona Rafinăriei Asta nu valorează NIMIC pentru autorităţi. Concluzia se trage foarte uşor de la simplu fapt că de mai bine de trei săptămâni, oamenii de aici nu au apă. Lucrările de canalizare care se fac în zonă au fost abandonate şi oamenii au râmas fără sursă de apă curentă.

Mai mult decât atât, cetăţenii spun că au cerut ajutor la Primărie. Zilnic se sună acolo  pentru a fi salvaţi, însă, în zadar.

Singurul  ajutor pe care l-au primit a fost acela de a li se trimite câte o cisternă mică cu apă care, din păcate, este insuficientă.

Ajunşi la capătul răbdării şi speriaţi din cauza virusulu, oamenii au cerut ajutorul reporterilor Ploieşti tv şi republikanews.

“Se dau telefoane peste telefoane la Primărie. Se răspunde foarte greu! De abia ajung cei de la Apa Nova cu o cisternă mică. Vă rog să ne ajutaţi! Poate ia cineva o decizie să avem şi noi apă. Strada arată jalnic. S-a băgat canalizare, fosa de refulare şi s-au abandonat lucrările”, a spus pentru republikanews un ploieştean.

Pe această cale, rugăm autorităţile să ia măsurile urgente care se impun.

VOm reveni

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor